I miss the old times when everything was good


<3

Eddie Vedder – Society

.

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?
Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

.............

HAAHAHA pallar inte.
Hej svett annie!
Bara så du vet så stavas det inte "swwett", utan det stavas SVETT!!

En del av mig saknas

Är inte på asa jätte super bra humör i dagens läge. Måste skriva lite jobbansökningar, plugga spanska och engelska.. Hm... jaja PUSS

Vad tycks?

Super mega asa coola och häftiga och allt sånt där??

<3


There's an endless story
There's the man I chose 
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

I love you more than all that's on the planet
Movin' talkin' walkin' breathing
You know it's true 
Oh baby it's so funny

You almost don't believe it
As every voice is hanging from the silence
Lamps are hanging from the celing
Like a lady to her good manners
I'm tied up to this feeling

Min blogg.

haha, jag har helt seriöst den tråkigaste bloggen, men jag bloggar när jag orkar, och lägger in bilder när jag har några, ibland kommer det vara en riktigt bra uppdatering och ibland kommer den suga helt enkelt! :)
Mitt och maddes skivomslag, idol nästa??

Dag 7 & 8

Har varit lite off nu på senaste, varit väldigt trött och inte orkat lägga ner min tid på att blogga helt enkelt.
Men dag 7 i alla fall.
Min bästa vän.
Jag har många bästa vänner om man säger så, men dem som jag varit bästa kompis med längst är linn och madde. Linn vet jag inte hur det är med henne längre om man säger så, tappat kontakten och pratar verkligen inte lika mycket längre som vi gjorde innan. Det har varit upp och ner med henne några gånger men man kan väl säga såhär, människor förändras. Madde har jag varit bästa vän med i 9 år snart och jag är säker på att vi kommer vara det resten av livet med. Som sagt har jag fler bästa vänner som jag fått genom åren, och jag är väldigt glad att jag har dem med, vet verkligen inte vad jag skulle gjort utan dom! <3
Dag 8, favoritsaker.
Min favoritsak är helt klart min telefon, haha vet inte vad jag skulle gjort utan den!

-

Du har förändrats så himla mycket.
Jag saknar verkligen den personen du var förut och vill bara ha tillbaka den nu!

Dag 6.

Min dag.
Min dag har varit bra, dock väldigt trött men den har varit som alla söndagar är, seeeeeeg

Tidig morgon!

Saknar gotiha...


Var uppe tidigt idag, redan klockan 9 var jag uppe, fixade mig, gick ner till madde och sen åkte jag, hon och sanna och gymade på friskvågen där jag nu nästa vecka komma skaffa ett gymkort, awsooome!
I alla fall, när vi hade varit där i drygt två timmar så gick jag och madde hem trötta och slöa som vi var, men vi klarade det i alla fall!
Nu sitter jag och väntar tills min fotbollsträning börjar, är väldigt trött men jag ska allt ge mig ut på planen idag, saknar det verkligen otroligt mycket!
hugs.



bästa

Dag 5



vad är kärlek?
Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från gång till gång som man blir kär. Att vara kär är helt underbart när det går bra men riktigt skit när det går dåligt. Är man kär i en kille tillexempel och det går dåligt så känns det som om hela ens värld har gått under, men det gör den ju i själva verket inte, man får liksom försöka tänka på att det finns andra som älskar en, som aldrig kommer lämna en, den killen som man är kär i för det tillfället är bara en av flera stycken killar som man kommer få känslor för under hela ens livsstil, och även fast det är svårt och jobbigt att tänka så, så är det faktiskt sant. Kärlek för mig är känslan av glädje och lycka när man ser en viss person, när man hör honom/henne säga mitt namn bland annat. Kärlek för mig, är det finaste som finns men det finns en baksida med kärlek det finns svek, det finns smärta, det finns svartsjuka.

Kärlek är det absolut finaste och underbaraste som finns, men kärlek är även det som kan få en till tårar tusen gånger om.
Om man är kär så är man nog väldigt känslig, det sägs ju att kärlek är väldigt ömtåligt och det kan jag faktiskt hålla med om. Jag tycker att kärlek finns på olika sätt, till en kille, vänner, familj osv och det tror jag att alla håller med om.
kärlek för mig är alltså någonting som kan vara både helt underbart och ibland vara skit rent ut sagt, men någon gång kommer alla gå igenom kärlek, antingen gör det ont eller så är det helt underbart!



MMMMM

wooowow, hur visste jag att det skulle bli såhär? Jag är ju värsta spåkvinnan ju!
Det blev exakt som jag visste att det skulle bli..

Fan va gott att käka tacos sen, loooove!
Slingade mitt hår i förr går, ingen jätte större skillnad tycker jag men ändå, hehehhee.
Testade en as häftig as cool frisyr igår med, heheh cool va?

kääär

Kär i humanity armbanden...

Dag 4

Om det här var min sista dag
Så skulle jag gjort allt som jag alltid velat göra men aldrig gjort!

Dag 3

Mina föräldrar.
Mina föräldrar har varit skilda sen jag var 6 år. Jag kommer ihåg den dagen då min mamma berättade att dom skulle skilja sig som om det var igår, det var så himla hemskt och jag blev så ledsen fastän att jag bara var 6 år. Men nu har båda mina föräldrar mina nya partners, jag bor hos min mamma mest, bort nästan aldrig hos min pappa bortsett från varannan helg och typ inte ens det längre. Man förstår ju nästan att jag med andra ord har mycket bättre kontakt med min mamma än min pappa och det tycker jag är synd för jag vill verkligen ha bra kontakt med min pappa med men det är bara att kämpa och hoppas på att det blir så någon dag!
Förra året så uppskattade inte jag mina föräldrar över huvud taget, jag var rent ut sagt en idiot mot dom, jag var verkligen grymt nonchalant mot dom och brydde mig inte över huvud taget, eller inerst inne gjorde jag det, då ångrade jag mig varje gång jag var taskig mot dom, men nu under detta året har jag bättrat mig och mina föräldrar har hjälpt mig att bli en helt annan person från den jag var innan!

dag 2

Min första kärlek.
Ja min första kärlek var ingen mindre än Andreas i min klass, haha! Jag och han var ihop i 4 år, från ettan till femman! Det var verkligen jätte seriöst mellan oss hela vägen, bortsett från att vi var tillsammans med andra samtidigt haha!
Men min första riktiga kärlek som jag liksom var kär i var en som heter Erik. Det var för drygt ett år sen nu och jag kommer ihåg hur ledsen jag var för att jag inte kunde få honom, men nu är det över med honom, pratar inte ens med honom längre och tänker inte alls på honom. När jag kom på att jag kommit över honom, att jag inte var kär i honom längre så kände jag verkligen att det var ett bra steg i mitt liv.

<3

And I won't forget you
I can't forget you
And the hardest thing i've done is have to live without you
And i wonder why we both walked away
I'm lost without you, still crazy for you
Just turn around,come back because your smile is overdue
And I miss You

Dag 1!

Ja, då ska ja berätta om mig då.
Hm.. Jag heter Elin Anna Louise Johansson. Jag är 16 år och bor i varberg, en rätt så liten sommarstad. På fritiden tycker jag om att träna, vara med kompisar och självklart shoppa upp mina pengar, haha!
Jag är en väldigt social tjej som är väldigt framåt av mig, jag pratar väääldigt mycket eftersom att jag hatar när det blir "pinsam tystnad" så att säga.
Jag har haft en period då jag mådde väldigt dåligt, det var för ungefär ett år sen nu. Jag mådde verkligen hur dåligt som helst pga massa olika saker och min största rädsla är att jag kommer må lika dåligt igen.
Min musik smak är väldigt blandat, jag gillar all musik lite från och till. Just nu är mina favorit låtar Highwon – Från HjärtatFlo Rida – Turn Around [5,4,3,2,1]Eric Chase – Love Comes Around - Radio Edit och Ronan Keating – Winter Song.
Jag går i almers skola i 9:an, sista terminen nu är världens mest efterblivna men ändå älskade klass, kan säga att det kommer bli rätt sorgligt när denna terminen är slut, men sen bär det ut på nya äventyr och överraskningar, ändå rätt så skönt att få testa på nya saker liksom!
Nu kommer jag inte på något mer att skriva om mig!

Socialare blogg!

Bara för att min blogg ska bli lite mer social om man säger så, så ska jag skriva dessa sakerna! Börjar idag när jag kommit hem från skolan!
PUSS

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Om det här var min sista dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – En önskan
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här är betydelsefullt för mig
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mitt första djur
Dag 17 – Mina förebilder
Dag 18 – Vänner
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Bloggfavoriter
Dag 21 – Ett ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Dåliga vanor och laster
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – 10 saker du förmodligen inte vet om mig
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Det här ska jag bli när jag blir stor

waaoooh

Godkväller!
Har inte hunnit slänga in ett inlägg här idag eftersom att jag först va i skolan, sen stan och sen Ida!
Men i alla fall, när jag gick hem från Ida så slog tanken mig att jag vill ha en redig förändring, jag vet verkligen inte vad men jag har tänkt lite och jag ska verkligen ta tag i min träning nu, första fotbollsträningen för mig blir på söndag och herregud vad jag saknar att få röra en boll alltså! Men var i alla fall ute och sprang för en stund sen för att kolla lite hur min kondition var, och jag kan faktiskt säga att jag själv tycker att den var riktigt bra, jag trodde att den skulle vara kass men det visade sig att den var bra faktiskt, så det blev jag riktigt nöjd med. Sen ska jag börja träna upp mina ben och arm muskler med så jag i alla fall blir lite starkare.
Sen har jag även bestämt mig för att jag ska bli blondare snart, är så himla trött på denna tråkiga färg som jag har i håret..
Haha okej nu ska jag sluta prata om alla mina förändringar, men har ingenting mer att skriva faktiskt, första skoldagen var helt okej, fått en läxa än sålänge!
Blir sängen tidigt idag, är riktigt trött!
Puss!

Natti!


Nu blir det till att klara sig själv och få nöja mig med att bara vara din vän.
För kärleken dog medans lögnerna viskade ärliga ord, men det var ingen
som lyssnade.




Dåligt bloggande!

God kväll i stugan!  Är det en god kväll?
Haha, igår var det fest som gällde som sagt, blev helt klart en bra kväll, bilder finns på facebook! :)
Blir att lägga sig tidigt idag, skola imon, wohoo, jublar! Nej men ett halvår kvar med en awsome klass, kommer helt klart sakna alla när vi slutar!
Nu orkar jag inte skriva något mer, haha!
Ska försöka fixa så att jag kan mobilblogga också tror jag, om jag orkar!



Ljusen är tända för dom som har lämnat
Vår plats så snabbt gud vad jag längtar
Jag lovar att bättras (trots allt!)
Jag känner mig inte ensam
Jag hoppas att vi träffas
Jag behöver endast de som har bränts fast
Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp (klapp klapp)
Vill dit de inget skitsnack (snack)
För jag vet att

Kalas!

Har vuxen kalas just nu, Ida&Maddi var också här så det är riktigt nice!
Senare blir det fest och hoppas verkligen på att det kommer bli en bra kväll!
PUSS

16!


Sweeeet sixteen, jappjapp!
Ett år äldre, känns.. Som om jag fortfarande var 15, haha... Men hoppas på att min födelsedag kommer bli awsome, känns som att den kommer bli det i alla fall! :D
Bild från festen hos ida, då var jag 15 år, visst har jag förändrats såååå mycket!!!

/////

"Elin är en underbar människa som alltid lyssnar, hon är verkligen min bästa vän. Jag delar min glädje med henne, och det går inte att vara ledsen med henne. Eller om hon är ledsen då är jag det. Vi har känt varandra riktigt länge nu, faktiskt sedan våra stora systrar var små och dom är nu 27år! Elin gumman, jag finns alltid här för dig och det vet du, i alla lägen älskling!"



Så skrev en kompis om mig för ett tag sen och jag kommer ihåg hur glad jag blev. Jag vet inte om hon kommer ihåg att det är hon som har skrivit det men det kanske hon gör!
Jag vill spola tillbaka tiden så att allt kunde bli som vanligt igen, vad hände egentligen?.. Hoppas verkligen att allt kan bli som det var förut, jag saknar det jätte mycket i alla fall..

Sara!!!


Söt bild på mig och ida för ett tag sen!
Sitter här i alla fall med Sara och vi gör absolut ingenting!
I alla fall så hade jag tänkt att lägga mig när hon har åkt hem, är faktiskt rätt trött!
pussss

Medina - addiction


kds

Åkte till stan med Elin men när vi kom fram så visade det sig att ingenting var öppet, så fick gå hem igen.
Väl hemma så får jag reda på att min iphone har kommit men pappa kan inte åka och hämta den så är lite smått små sur nu alltså, eller nej, är väldigt sur faktikst, inte bara pågrund av det utan andra saker också, gillar inte det alls..

uppe all night long!

Har haft en jävligt jobbig natt, har legat fyra stycken i en liten uppblåsbar madrass, har bara sovit fyra timmar och är hur trött som helst, men trotts det så tog jag tag i att skriva sommarjobbsbrev!
Fyller år om 3 dagar med, sweet sixteen wohooo!



En bild från fotograferingen, visst är jag en bra modell??
Stolen gör hela bilden tycker jag...
Gud va fin, tror att systemkameran hade runt 2000000 megapixel eller något, man ser det va?????




okej några seriösa med bara för att visa att jag är trött men glad!
Nu måste jag fortsätta skriva.
Lateeeer!

mohahah

kollat klart på två filmer, ojojoj, många filmer kvar nu..
KARL OCH MADDE HÄLSAR.
Karl kommer somna först inatt.

john mayer <3

I love you more than songs can say


Winter song


Favoriten!

Från att ha suttit och stor bölat till "the last song" till att kolla på skräckis.. Är riktigt trött nu och funderar på att gå och lägga mig snart faktiskt! Var med Sara idag med, hade absolut ingenting att göra så då bestämde vi oss för att åka till SWC och kolla innebandy, haha inte den bästa underhållningen direkt men ja, fick i alla fall kommit ut en stund!
Skriver inget mer ikväll så godnatt på er!

Godmorgon!

Får ta och göra ett godmorgon inlägg med kanske!
Vet inte varför men idag när jag vaknade så var jag så jävla danssugen, så sugen på att bara få släppa loss och skita i allting, jag tycker att jag behöver det just nu faktiskt, känns som att jag har hur mycket som helst att tänka på fast jag i själva verket faktiskt inte har det, haha!
Hade tänkt att lämna in mitt sommarjobbs brev idag med, hoppas på att jag hinner med det!

S&M

Feels so good being bad
There’s no way I’m turning back

Now the pain is my pleasure
Cause nothing could measure


Love is great, love is fine
Out the box, out of line
The affliction of the feeling
Leaves me wanting more

Cause I may be bad
But I’m perfectly good at it

Sex in the air
I don’t care
I love the smell of it
Sticks and stones
May break my bones
But chains and whips
Excite me
Na na na na
Come on
Come on
Come on
I like it
Like it

Come on
Come on
Come on
I like it
Like it

Varit med Sara hela dagen!


Ser ut som att det får bli en awsome bild på mig och madde!
haha.. har i alla fall varit med Sara i stort sätt hela dagen, började i stan där vi satt på blå dörren och fika, sen breared sen stan igen, Hampus och Iggy joinade oss sen med!
Nu har jag ätit och är mätt och belåten så nu ska jag sova!
Godnatt allesammans!

Bloggat riktigt dåligt!



Godmorgon! Jag vet attjag har varit sämst med bloggningen men nu är det nya tag, det är ju trotts allt 2011 nu!
Min nyår var i alla fall huuur grym som helst, hade riktigt roligt hela kvällen och det slutade med att jag sov hos Ida!
Igår tog jag det bara lugnt hela dagen, vilade hela dagen tillsammans med Ida, sen senare på kvällen gick jag ut med Iggy en stund och sedan gick jag hem till Sara och var där resten utav kvällen!
Idag har jag ingenting planerat, får se vad som händer, ligger i alla fall och kollar på OC nu, blir väl att ligga här ett tag till!
Pusssss

RSS 2.0